Prekių nuotraukos ir išvaizda gali šiek tiek skirtis arba neatitikti realios prekės ir jų pakuotės išvaizdos, spalvos. Informacija produkto aprašyme elektroninėje parduotuvėje yra bendro pobūdžio, todėl ji gali nesutapti su informacija ant prekės pakuotės, todėl rekomenduojame perskaityti informaciją ant produkto pakuotės prieš naudojant produktą. Išimtinais atvejais, prekių likučiai sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje gali skirtis užsakymo pateikimo metu, apie tai Pirkėjas yra informuojamas.

Jeigu pastebėjote klaidą internetinėje parduotuvėje - praneškite mums.

Alyvuogių išspaudų aliejus POMACE MAZZA, Italija, 5 L skarda

  • Kodas: 20073
  • Barkodas: 8028277000631
38,60€ (be PVM 31,90€)
7,72€/l(be PVM 6,38€/l)

Į krepšelį

Turite klausimų dėl šio produkto? Pasiteiraukite

Alyvuogių išspaudų aliejus - aliejus, sudarytas tik iš aliejų, gautų gaminant alyvuogių išspaudų aliejų, ir aliejų, išgautų tiesiogiai iš alyvuogių. Reg. UE 29/2012 S.M.I.

Sudedamosios dalys:  97% rafinuoto alyvuogių išspaudų aliejaus, 3% alyvuogių šalto spaudimo Extra virgin aliejaus.

Kilmės šalis: Italija

Pakuotė: metalas

Sertifikatai - KOSHER, HALAL, BRC, IFS e ISO 22005.

Laikymo sąlygos -laikyti sausoje vietoje kambario temperatūroje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Esant žemesnei nei 7C laipsnių temperatūrai produkte gali atsirasti tirštų nuosedų. Nuosėdos išnyks temperatūroje, aukštesnėje, nei 7⁰C laipsnių. Tai natūralus procesas neįtakojantis produkto kokybės. Laikymo temperatūra: nuo 8°C iki 25°C.

Alergenai -  nėra. 

GMO  - remiantis rodikliais, numatytais EB reglamentuose Nr. 1829/2003 ir 1830/2003 bei vėlesniuose reglamentuose -  alyvuogių aliejuje nėra genetiškai modifikuotų augalų/organizmų

Produkto galiojimo laikas - 18/24 mėnesiai

Maistinė vertė 100 ml:

Energinė vertė 3404 kj / 828 kcal,

Riebalai 92 g,

Sotina 14 g,

Mononesočiosios 71 g,

Polinesočiosios 7 g,

Angliavandeniai 0 g,

Cukrus 0 g,

Baltymai 0 g,

Druska 0 g.

ORGANOLEPTINĖS CHARAKTERISTIKOS

Kvapas: būdingas ir malonus, be pašalinių kvapų.

Skonis: saldus ir migdolinis.

Spalva: žalia, geltona.

Cheminės-fizinės charakteristikos: pagal reglamentą CEE 2568/91 S.M.I.

MIKROBIOLOGINĖS CHARAKTERISTIKOS

Jei nėra vandeninio substrato, būtino mikrobų augimui, mikroorganizmų nepakankamo ir nekontroliuojamo augimo galimybė praktiškai yra lygi nuliui. Taigi mes galime pasakyti, kad biologiniai veiksniai nėra aliejaus rizikos veiksnys.

CHEMINIAI-FIZINIAI PARAMETRAI

Laisvosios riebalų rūgštys (% rūgšties rūgšties)

<1

Peroksidas (meq O2 / kg)

<15

Vaškai (C40 + C42 + C44 + C46)

<350 mg / kg

RIEBALŲ RŪGŠTIS

 

C14: 0 - miristinė rūgštis

0,03%

C18: 3-linoleno rūgštis

1,00%

C20: 0 - arachido rūgštis

0,60%

C22: 0 - Beheno rūgštis

0,30%

C24: 0-lignocerino rūgštis

0,20%

TRANSPORTO RIEBALŲ RŪGŠTYS

 

C18: 1 - ellaidinas

<0,40%

C18: 2 + C18: 3

<0,35%

SPEKTROFOTOMETRINIS TYRIMAS

 

esant 270 milimikronų (K 270) <1,7

<1,7

Delta K

<0,18

Trigliceridai (HPLC) Delta ECN 42

<0,5

STEROLŲ TURINYS

 

Cholesterolis

<0,5%

Brassicasterolis

≤ 0,2%

Kampesterolis

≤4,0%

Stigmasterolis

norma

Bendras betasitosterolis

> = 93,0%

Delta -7-stigmastenolis

≤ 0,5%

Eritrodiolis + Uvaolis

> 4,5%

Bendras sterolių kiekis (mg / kg)

≥1600

Produkto užklausos forma