Glaistas baltas,TERRAVITA, 20 kg

50274
89, 90 €
4,50 €/kg
su PVM
108,78 €
5,44 €/kg

Turite klausimų dėl šio produkto? Pasiteiraukite

Produkto aprašymas:   baltas glaistas. Pieno skonio ir šviesios kreminės spalvos. Spalvingų skonio dangų pagrindas. Lauricinis užpilas. Forma: dribsniai. Aukštos kokybės konditerijos gaminiai, pasižymintys puikia kristalizacija ir šokolado savybėmis. Jie sudaro ploną, traškų ir satino sluoksnį ant padengto gaminio.  Laikymas: 12-20°C; suskystėja: 45-50°C; kristalizacija: 6-14°C; riebalų kiekis: min. 34 %; skystumas: vidutinis; klampumas: vidutinis; tirpimas: 38-43°C.  

Baltas lauro riebalų pagrindu pagamintas užpilas, kurio ryškus pieniškas skonis panašus į baltąjį šokoladą, yra puikus produktas papuošti tortus ypatingomis progomis. Taip pat labai tinka dažyti šokoladui skirtais maistiniais dažais, todėl galima išgauti įdomių spalvų kompozicijų. Kepinių, pyragų, vyniotinių ir smulkių kepinių (kruasanų, spurgų, eklerų, spurgų) dengimui. Pramoninio masto kepinių ir konditerijos gaminių (sausainių, pyragų, sumuštinių sausainių, meduolių, biskvitų su želė) padengimui. Įvairių formų konditerijos kūnelių dengimui pramoniniu mastu: drebučiai, zefyrai, riešutų minkštimo blokeliai, saldainiai. Pramoniniam džiovintų vaisių ir riešutų padengimui. Smulkių konditerijos gaminių korpusų vilkimui. Mažų konditerinių figūrėlių ir dekoracijų lipdymui. Dažymui ir skoniui paruošti spalvotus užpilus (taikoma baltam užpilui). Produktas yra be gliuteno.

Vartojimo instrukcija: užpilo suskystinimas: dribsnius suskystinti 45-50°C temperatūroje. Svarbu laikytis šio intervalo, kad būtų užtikrintas visiškas užpilo riebalinės fazės ištirpimas ir tinkama jo kristalizacija po gaminio padengimo. Dengimas: priklausomai nuo rūšies konditerijos gaminius dengti 38-43°C temperatūroje, priklausomai nuo norimo dangos storio ant gaminio. Žemesnė temperatūra šiame diapazone padidins dangos lygį ir storesnę dangą. Aukštesnė temperatūra – virš 40°C – suteiks plonesnę dangą. Atšaldymas po dengimo: Siekiant užtikrinti dangos blizgesį, trapumą ir terminį stabilumą tinkamai kristalizuojant, padengtus gaminius reikia atvėsinti. Gaminiams, padengtiems pramoniniu mastu, optimali antpilo kristalizacija vyksta aušinimo tunelyje, kurio temperatūra įėjime ir tunelio centre yra 6–8 °C, o išėjimo – 10–14 °C, priklausomai nuo konstrukcijos. tunelio ir produktų judėjimo greitis aušinimo zonoje. Jei tai liejami kūneliai ar mažos figūrėlės, aukščiau nurodytas temperatūros diapazonas turėtų užtikrinti, kad gaminiai būtų lengvai išmušami iš formos.

Idealiomis sąlygomis, kad ant gaminio nesusidarytų kondensatas, temperatūros skirtumas tarp aušinimo tunelio išėjimo angos ir aplinkos temperatūros neturėtų viršyti 5°C.

Amatininkų mastu gaminiai turi būti atvėsinami iškart po dengimo, šaltoje patalpoje, kurios vidutinė temperatūra 7-10°C, kad būtų užtikrintas patvarus ir blizgus glazūros sluoksnis.

Sudedamosios dalys:    cukrus, augaliniai riebalai (visiškai hidrintas palmių branduolių aliejus), išrūgų milteliai (iš pieno), nugriebto pieno milteliai, emulsiklis: lecitinai (iš saulėgrąžų); skonio.

Maisto priedai:   

Kilmės šalis:   Lenkija.                     

Alergenai:  sudėtyje yra pieno ir jų produktų.

Pakuotė:   popierinis maišas.            

Laikymo sąlygos:    laikykite sausoje, vėdinamoje patalpoje, be pašalinių kvapų, atokiau nuo šilumos šaltinių, 12-20°C temperatūroje, RH <75%, sandarioje pakuotėje 12 mėnesių.

Maistinė vertė 100 g:

Energinė vertė 2329 kJ / 558 kcal

Riebalai   33,6 g

iš jų sočiosios riebalų rūgštys 32,9 g

Angliavandeniai  61,6g

iš kurių cukrų 61,6 g

Baltymai 2,2 g

Druska  0,28 g     

 

 

Prekių nuotraukos ir išvaizda gali šiek tiek skirtis arba neatitikti realios prekės ir jų pakuotės išvaizdos, spalvos. Informacija produkto aprašyme elektroninėje parduotuvėje yra bendro pobūdžio, todėl ji gali nesutapti su informacija ant prekės pakuotės, todėl rekomenduojame perskaityti informaciją ant produkto pakuotės prieš naudojant produktą. Išimtinais atvejais, prekių likučiai sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje gali skirtis užsakymo pateikimo metu, apie tai Pirkėjas yra informuojamas.

Jeigu pastebėjote klaidą internetinėje parduotuvėje - praneškite mums.

Produkto užklausos forma