
Prekių nuotraukos ir išvaizda gali šiek tiek skirtis arba neatitikti realios prekės ir jų pakuotės išvaizdos, spalvos. Informacija produkto aprašyme elektroninėje parduotuvėje yra bendro pobūdžio, todėl ji gali nesutapti su informacija ant prekės pakuotės, todėl rekomenduojame perskaityti informaciją ant produkto pakuotės prieš naudojant produktą. Išimtinais atvejais, prekių likučiai sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje gali skirtis užsakymo pateikimo metu, apie tai Pirkėjas yra informuojamas.
Jeigu pastebėjote klaidą internetinėje parduotuvėje - praneškite mums.
MOLINO PAGANI S.p.A. – Pagani šeima įkūrė įmonę 1803 m. bei ją valdo septinta karta iki šių dienų. Įmonė visada yra dėmesinga modernumui, technologijoms ir siekia išlaikyti aukštus kokybės standartus, stabilę kontrolę. Kiekvienas žingsnis, padarytas per daugelį metų prisidėjo prie to, kad Molino Pagani būtų didžiausia Lombardijos regiono miltų gamybos įmonė šiaurės Italijoje. Molino Pagani siūlo įvairias produktų linijas, skirtas duonai, picų, konditerijos gaminių, makaronų gamybai ir kitai produkcijai gaminti.
Produkto aprašymas: kvietiniai miltai picai NAPOLETANA, Molino Pagani, 15 kg. Drėgnumas 15,5%, peleniningumas 0.65%, sausas glitimas 13%; proteinai 14%, kritimų skaičius 220”. Produktas turi būdingą kvapą ir skonį. Jame nėra įsisenėjusio, sudirgusio, apkarstančio ir fermentuoto kvapo. Liečiant turi minkštą, lygią ir be gumulų tekstūrą.
Paruošimas. INGREDIENTAI: picos miltai 1000g, su 15g Criscito, vanduo 600g, smulki druska 30g, šviežios mielės 1-3g.
PROCEDŪRA
Suberkite miltus ir Criscito į maišytuvą, suberkite sutrintas šviežias mieles ir išmaišykite. Maišykite miltus ir mieles, nuolat pilant vandenį, kad išvengtumėte gabalėlių, paskui įberkite druskos ir įpilkite dar šiek tiek vandens ir viską sumaišykite. Po 10 minučių, jei turite vieno greičio maišytuvą ir toliau minkyti dar 5 minutes. Jei turite dvigubo greičio maišytuvu, po 10 min pirmojo greičio, įveskite antrąjį greitį, kuris greičiau užbaigs minkyti tešlą. Tešlą perkelkite į tinkamą spintelę, nepamirštant, kad tešla jo tūris padvigubės ir laikysis kambario temperatūroje aplinkoje apie 12 valandų, uždengiant tešlą su permatomu dangteliu arba audiniu, kad būtų išvengta tiesioginio oro, kuris išdžiovina tešlos paviršių. Po pirmųjų rauginimo valandų (maždaug 12 valandų) pradėkite pjaustyti rutuliukus, kuriuos sudėkite į atitinkamas dėžutes ir palikite kambario temperatūroje visai darbo dienai pagal poreikį.
Sudedamosios dalys: kviečiai.
Maisto priedai: nėra
Kilmės šalis: Italija. Gamintojas „Molino Pagani S.p.A.“
Alergenai: sudėtyje yra kvietinių miltų ir jų produktų.
Pakuotė: popierinė.
Laikymo sąlygos: laikymo temperatūra: nuo 4°C iki 25°C. Produktas turi būti laikomas tinkamoje, vėsioje, švarioje, sausoje, be kvapo, neužterštoje ir (arba) piktžoles, toliau nuo šilumos šaltinių ir tiesioginių saulės spindulių.
Maistinė vertė 100 g:
Energinė vertė 1477 kJ / 361 kcal
Riebalai 1,0 g
iš jų sočiosios riebalų rūgštys 0,2 g
Angliavandeniai 76,2 g
iš kurių cukrų 1,8 g
Baltymai 14,5 g
Druska 0 g
Prekių nuotraukos ir išvaizda gali šiek tiek skirtis arba neatitikti realios prekės ir jų pakuotės išvaizdos, spalvos. Informacija produkto aprašyme elektroninėje parduotuvėje yra bendro pobūdžio, todėl ji gali nesutapti su informacija ant prekės pakuotės, todėl rekomenduojame perskaityti informaciją ant produkto pakuotės prieš naudojant produktą. Išimtinais atvejais, prekių likučiai sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje gali skirtis užsakymo pateikimo metu, apie tai Pirkėjas yra informuojamas.
Jeigu pastebėjote klaidą internetinėje parduotuvėje - praneškite mums.