
Prekių nuotraukos ir išvaizda gali šiek tiek skirtis arba neatitikti realios prekės ir jų pakuotės išvaizdos, spalvos. Informacija produkto aprašyme elektroninėje parduotuvėje yra bendro pobūdžio, todėl ji gali nesutapti su informacija ant prekės pakuotės, todėl rekomenduojame perskaityti informaciją ant produkto pakuotės prieš naudojant produktą. Išimtinais atvejais, prekių likučiai sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje gali skirtis užsakymo pateikimo metu, apie tai Pirkėjas yra informuojamas.
Jeigu pastebėjote klaidą internetinėje parduotuvėje - praneškite mums.
Produkto aprašymas: kakavinis glaistas. Kakavos skonio ir tamsiai rudos spalvos.Lauricinis užpilas. Forma: dribsniai. Aukštos kokybės konditerijos gaminiai, pasižymintys puikia kristalizacija ir šokolado savybėmis. Jie sudaro ploną, traškų ir satino sluoksnį ant padengto gaminio. Savybės: suskystinimas: 45-50°C; kristalizacija: 6-14°C; riebalų kiekis: min. 34 %; skystumas: vidutinis; klampumas: vidutinis; tirpimas: 38-43°C.
Tamsios spalvos ir ryškaus kakavos aromato konditerinė danga Bambo Prima. Tai nereikalauja grūdinimo; greitai ir efektyviai kristalizuojasi, suteikdama ploną ir blizgų sluoksnį ant padengto gaminio. Mažiau sudėtingas naudoti nei šokoladas (nereikia profesionalios grūdinimo mašinos), tačiau jutiminėmis savybėmis jam prilygsta. Kepinių, pyragų, vyniotinių ir smulkių kepinių (kruasanų, spurgų, eklerų, spurgų) dengimui. Pramoninio masto kepinių ir konditerijos gaminių (sausainių, pyragų, sumuštinių sausainių, meduolių, biskvitų su želė) padengimui.
Įvairių formų konditerijos kūnelių dengimui pramoniniu mastu: drebučiai, zefyrai, riešutų minkštimo blokeliai, saldainiai. Pramoniniam džiovintų vaisių ir riešutų padengimui. Smulkių konditerijos gaminių korpusų vilkimui.
Mažų konditerinių figūrėlių ir dekoracijų lipdymui. Dažymui ir skoniui paruošti spalvotą užpilą (taikoma baltam užpilui).
Naudojimo intstrukcija. Užpilo suskystinimas: dribsnius suskystinti 45-50°C temperatūroje.
Svarbu laikytis šio intervalo, kad būtų užtikrintas visiškas užpilo riebalinės fazės ištirpimas ir tinkama jo kristalizacija po gaminio padengimo.Dengimas: priklausomai nuo rūšies konditerijos gaminius dengti 38-43°C temperatūroje, priklausomai nuo norimo dangos storio ant gaminio. Žemesnė temperatūra šiame diapazone padidins dangos lygį ir storesnę dangą. Aukštesnė temperatūra – virš 40°C – suteiks plonesnę dangą. Atšaldymas po dengimo: Siekiant užtikrinti dangos blizgesį, trapumą ir terminį stabilumą tinkamai kristalizuojant, padengtus gaminius reikia atvėsinti. Gaminiams, padengtiems pramoniniu mastu, optimali antpilo kristalizacija vyksta aušinimo tunelyje, kurio temperatūra įėjime ir tunelio centre yra 6–8 °C, o išėjimo – 10–14 °C, priklausomai nuo konstrukcijos. tunelio ir produktų judėjimo greitis aušinimo zonoje. Jei tai liejami kūneliai ar mažos figūrėlės, aukščiau nurodytas temperatūros diapazonas turėtų užtikrinti, kad gaminiai būtų lengvai išmušami iš formos.
Idealiomis sąlygomis, kad ant gaminio nesusidarytų kondensatas, temperatūros skirtumas tarp aušinimo tunelio išėjimo angos ir aplinkos temperatūros neturėtų viršyti 5°C. Amatininkų mastu gaminiai turi būti atvėsinami iškart po dengimo, šaltoje patalpoje, kurios vidutinė temperatūra 7-10°C, kad būtų užtikrintas patvarus ir blizgus glazūros sluoksnis.
Sudedamosios dalys: cukrus, augaliniai riebalai (visiškai hidrintas palmių branduolių aliejus), sumažinto riebumo kakavos milteliai (7,5 %), kakavos skaidulos, išrūgų milteliai (iš pieno), emulsiklis: lecitinas (iš sojų); druskos, skonio.
Maisto priedai:
Kilmės šalis: Lenkija.
Alergenai: sudėtyje yra pieno ir jų produktų.
Pakuotė: polietileninis maišelis
Laikymo sąlygos: laikykite sausoje, vėdinamoje patalpoje, be pašalinių kvapų, atokiau nuo šilumos šaltinių, 12-20°C temperatūroje, RH <75%, sandarioje pakuotėje 12 mėnesių.
Maistinė vertė 100 g:
Energinė vertė 2332 kJ / 560 kcal
Riebalai 36,2 g
iš jų sočiosios riebalų rūgštys 35 g
Angliavandeniai 53 g
iš kurių cukrų 52 g
Baltymai 2,8 g
Druska 0,12 g
Prekių nuotraukos ir išvaizda gali šiek tiek skirtis arba neatitikti realios prekės ir jų pakuotės išvaizdos, spalvos. Informacija produkto aprašyme elektroninėje parduotuvėje yra bendro pobūdžio, todėl ji gali nesutapti su informacija ant prekės pakuotės, todėl rekomenduojame perskaityti informaciją ant produkto pakuotės prieš naudojant produktą. Išimtinais atvejais, prekių likučiai sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje gali skirtis užsakymo pateikimo metu, apie tai Pirkėjas yra informuojamas.
Jeigu pastebėjote klaidą internetinėje parduotuvėje - praneškite mums.