Prekių nuotraukos ir išvaizda gali šiek tiek skirtis arba neatitikti realios prekės ir jų pakuotės išvaizdos, spalvos. Informacija produkto aprašyme elektroninėje parduotuvėje yra bendro pobūdžio, todėl ji gali nesutapti su informacija ant prekės pakuotės, todėl rekomenduojame perskaityti informaciją ant produkto pakuotės prieš naudojant produktą. Išimtinais atvejais, prekių likučiai sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje gali skirtis užsakymo pateikimo metu, apie tai Pirkėjas yra informuojamas.

Jeigu pastebėjote klaidą internetinėje parduotuvėje - praneškite mums.

Gruzdinimo aliejus SOLFRYT, 10 L

  • Kodas: 20097
  • Barkodas: 5900012004940
32,55€ (be PVM 26,90€)
3,25€/l(be PVM 2,69€/l)

Į krepšelį

Turite klausimų dėl šio produkto? Pasiteiraukite

Produkto aprašymas:  kepimo formulė suteikia unikalų aukštų naudingumo verčių ir palankios maistinės savybės derinį. Nepakartojamas produkto savybes garantuoja riebalų sudėtis, į kurią įeina saulėgrąžų, rapsų ir palmių aliejai.

Produktas rekomenduojamas kepti patiekalams ir užkandžiams, patiektiems karšti ir šalti, pavyzdžiui: žuvis, jūros gėrybės, mėsa, paukštiena, spurgos, faworki, bulvytės ir krakmolingi produktai, duonos daržovės.

 • Optimalus ingredientų pasirinkimas, didelis mononesočiųjų riebalų rūgščių kiekis užtikrina aukštą atsparumą nepalankiems riebalų pokyčiams kepant, prailgindamas kepimo laiką, kuris yra apie 40% ilgesnis nei kitų įprastų gruzdinimo aliejų.

• Mažesnis riebalų netekimas kepant sumažina kepimo dažnumą ir žymiai paveikia keptų patiekalų kokybę.

• Aukšta dūmų temperatūra, aukštesnė nei 235 ° C, sumažina nemalonų rūkymą ir nemalonių kvapų riziką užtikrinant komfortą ir saugumą darbe.

• Skysta forma garantuoja laiko, energijos taupymą, lengvą dozavimą ir patogų filtravimą esant žemai temperatūrai.

• Neutralus gilių kepinių skonis ir aromatas išryškina ir pabrėžia natūralų kepto maisto skonį.

• Saulėgrąžų aliejaus sudėtis suteikia apetitą sukeliančią, auksinę spalvą keptam maistui.

• Didelis mononesočiųjų riebalų rūgščių (MUFA) lygis, lygus 72%, ir tuo pačiu mažas sočiųjų riebalų rūgščių kiekis (SAFA) lemia didelę giluminių mailių maistinę vertę, o tai reiškia keptų patiekalų kokybę.

• „Solfryt Frytura“ sudėtyje nėra nepageidaujamų hidrintų riebalų ir trans-izomerų, taip pat alergenų, konservantų ir genetiškai modifikuotų medžiagų.

Sudedamosios dalys: augaliniai aliejai ( “high oleic” saulėgrąžų aliejus, rapsų aliejus, palmių aliejus), antioksidantai, antiputojimo medžiaga E900.

Maisto priedai: E900

Kilmės šalis:   Lenkija

Alergenai:   nėra   

Pakuotė: plastikas ir kartonas

Laikymo sąlygos:  laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 5°C iki 25°C.

Maistinė vertė 100 g:

Energinė vertė  3700,00 kJ / 900,00 Kcal

Riebalai 100,0 g

Sočiosios riebalų rūgštys 16,0 g

Angliavandeniai 0,0 g

iš kurių cukrų 0,0 g

Baltymai 0,00 g

Druska 0,00 g

Riebiųjų rugščių sudėtis:

SAFA: 16,7%

MUFA: 69,4%

PUFA: 13,4%

Trans: 0,5%

Rekomendacijos, kad aliejus tarnautų ilgiau:

  • Gruzdinnat ar kepant pasirinkite tinkamą temperatūrą.
  • Kiekvieną produkto rūšį rekomenduojama gruzdinti atskirai ir įsipilant aliejaus iš naujo, kad skirtingi produktai neprisigertų kito produkto skonio ir kvapo.
  • Gruzdintuvėje negruzdinkite per daug maisto produktų vienu metu.
  • Rekomenduojama baigus darbą, gruzdinimo aliejų perkošti ir padėti į šaldytuvą.
  • Valykite keptuvę ar gruzdintuvę kiekvieną dieną, nepalikite aliejaus kitai dienai kepimo inde.
Produkto užklausos forma