Prekių nuotraukos ir išvaizda gali šiek tiek skirtis arba neatitikti realios prekės ir jų pakuotės išvaizdos, spalvos. Informacija produkto aprašyme elektroninėje parduotuvėje yra bendro pobūdžio, todėl ji gali nesutapti su informacija ant prekės pakuotės, todėl rekomenduojame perskaityti informaciją ant produkto pakuotės prieš naudojant produktą. Išimtinais atvejais, prekių likučiai sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje gali skirtis užsakymo pateikimo metu, apie tai Pirkėjas yra informuojamas.
Jeigu pastebėjote klaidą internetinėje parduotuvėje - praneškite mums.
Gruzdinimo aliejus QUALITO, 10 L
Turite klausimų dėl šio produkto? Pasiteiraukite
Gruzdinimo aliejus “Qualito Sun” yra skystos konsistencijos gruzdinimo aliejus. Šio aliejaus išskirtinumą išskiria tai, kad jis yra be palmių aliejaus.
„Qualito Sun“ skirtas gruzdinimui ir kepimui įvairių maisto produktų bei užkandžių, kurie patiekiami karšti arba šalti.
Šį aliejų patogu laikyti , lengva filtruoti, taupo laiką ir energiją, pagerina komfortą ir saugumą. Kepant užtikrinamas traškumas, aromatingumas ir aukso spalvos produkto išvaizda.
Sudėtis: saulėgrąžų, rapsų aliejus, antioksidantai, antiputojimo medžiaga E900.
„Qualito sun“ gruzdinimo aliejaus parametrai:
Pakuotė – 10 L BIB;
Konsistencija prie 20⁰C temperatūros: skysta;
Spalva: geltona;
Galiojimo laikas: 10 mėnesių;
SAFA / MUFA / PUFA: 9,5% / 44 % / 46%;
Transriebalų kiekis: < 0,5%;
Peroksidų skaičius: max. 1.0 meq O₂/1kg
FFA: max 0,1%;
Eruko rūgštis: max 0,5 %;
Sunkieji metalai Pb: max 0,10 mg/1kg;
Fe: max 1,50 mg/1 kg;
Dūminimo taškas >220°C;
Maistinė vertė (100g):
Energinė vertė 3700 kJ/ 900 kcal;
Riebalų 100 g,
Iš kurių sočiosios riebalų rūgštys 9 g;
Angliavandenių 0 g,
Iš jų cukrus 0 g;
Baltymų 0 g,
Druskos 0 g.
Sudedamosios dalys: augaliniai aliejai (saulėgrąžų ir rapsų aliejai), antioksidantai (askorbilo palmitatas, tokoferolis), antiputojimo medžiaga E900.
Maisto priedai: E900
Kilmės šalis: Lenkija. Bunge Polska Sp. z o. o.
Alergenai: nėra
Pakuotė: plastikas ir kartonas
Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje, apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių vietoje.
Rekomendacijos, kad aliejus tarnautų ilgiau:
- Gruzdinnat ar kepant pasirinkite tinkamą temperatūrą.
- Kiekvieną produkto rūšį rekomenduojama gruzdinti atskirai ir įsipilant aliejaus iš naujo, kad skirtingi produktai neprisigertų kito produkto skonio ir kvapo.
- Gruzdintuvėje negruzdinkite per daug maisto produktų vienu metu.
- Rekomenduojama baigus darbą, gruzdinimo aliejų perkošti ir padėti į šaldytuvą.
- Valykite keptuvę ar gruzdintuvę kiekvieną dieną, nepalikite aliejaus kitai dienai kepimo inde.